Hét Rotterdam Gala 2023: Kinderen onder de armoedegrens in Rotterdam

01-10-2023

De 4e editie van Hét Rotterdam Gala was wederom een daverend succes. Op 3 juni 2023 hebben al onze gasten weer een heerlijk diner gehad en zijn ze vermaakt door hoogstaande artiesten en presentatoren. Een fantastisch bedrag van €273.775 is verzameld voor het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam (het FBNR), waardoor we met een meer dan goed gevoel terugkijken op deze editie in de Ferro Dome.

Deze editie stond in het teken van kinderen onder de armoedegrens in Rotterdam. Het aantal kinderen dat hiertoe behoort is nog altijd veel te hoog. Gelukkig doet een organisatie als het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam er alles aan om deze groep kinderen zo klein mogelijk te houden. Reden genoeg voor ons dus om er zoveel mogelijk geld voor in te zamelen!

Het inzamelen gebeurde op Hét Rotterdam Gala op een inmiddels vertrouwde manier: heerlijk eten en drinken, een veiling van bijzondere items en belevenissen, interessante BN’ers als presentatoren en topartiesten om onze gasten te vermaken. Zo praatten dit jaar Jan Peter Balkenende en Sander de Kramer de avond aan elkaar en kondigden zij topartiesten als Elize, No Mercy, Gerard Alderliefste, Henk Westbroek, Alides Hidding en Monique en Suzanne Klemann aan. 

Ook was er dit jaar weer een ruim aanbod aan bijzondere veilingitems waar enthousiast op geboden werd. Veilingmeester Alexander Pechtold zag erop toe hoe er diep in de buidel werd getast voor de vele pronkstukken zoals een door alle bandleden van de Rolling Stones gesigneerde Fender gitaar, een gesigneerd tennisracket van Rafael Nadal, complete vakanties in villa’s en een gesigneerde racehandschoen van Max Verstappen.

Al met al dus een geweldige editie, die veel belooft voor alweer de 5e editie volgend jaar! Volgend jaar op zaterdag 25 mei is iedereen wederom van harte welkom om Hét Rotterdam Gala bij te wonen. Klik hieronder om alvast een tafel te reserveren.

Tafel reserveren